Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN DOWN SENDROMLU ÖĞRENCİLERE SEVGİ HİZMETİ

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN DOWN SENDROMLU ÖĞRENCİLERE SEVGİ HİZMETİ

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN DOWN SENDROMLU ÖĞRENCİLERE SEVGİ HİZMETİ

CEYHAN BELEDIYESI’NDEN DOWN SENDROMLU ÖGRENCILERE SEVGI HIZMETI

 

Ceyhan Belediyesi Saglik Hizmetleri Müdürlügü  Down Sendromlu ögrencilere  kisisel bakim hizmeti  sundu. Özel egitim ve rehabilitasyon merkezini ziyaret eden ekipler ailelerinden için izin alarak  ögrencilerin kisisel bakimlarini ve saç kesimlerini yapti.

 

Ceyhan Belediyesi toplumun her kesimini kapsayan hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Down Sendromundan dolayi rehabilitasyon merkezinde özel egitim alan 15 ögrenci kisisel bakimlarini yapmak için kendilerini ziyaret eden Ceyhan Belediyesi ekiplerini neseyle karsiladilar.

 

“ Biz Herkesin Ve Her Seyin Belediyesiyiz”

 

Saglik Hizmetleri Müdürlügü’nün yaptigi kisisel bakim hizmeti hakkinda bilgi veren Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar; “ Çocuklar bizim gelecegimiz. Onlarin parlak bir gelecege sahip bireyler olmasi için her türlü hizmetle yanlarindayiz. Hayata dezavantajli olarak baslayan çocuklarimizin kisisel gelisimlerine katkida bulunacak hizmetler sunmak da bizim görevimiz. Toplumda farkindalik yaratmak adina önemli bir adim oldugunu düsündügümüz bu ve bunun gibi daha bir çok hizmeti halkimiz için sürdürmeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı